Beoordelingen

8,8
Beoordelingsscore

Overzicht score

Hygiëne
8,9
Comfort
8,4
Locatie accommodatie
9,3
Faciliteiten
8,4
Personeel
9,1
Waar voor uw geld
8,5

Beoordelingen

    Mirjam
    nl

    Beoordelingsscore

    10
    13 mei 2018

    Fantastisch! We komen terug!

    Weinig
    Wat een leuke accomodatie! Franco is een schat..... heerlijk ontbijtje...... Super gave schone kamers! Perfecte Wifi!
    Claudia_Nijland
    nl

    Beoordelingsscore

    7,9
    6 oktober 2017

    Heerlijk, ontspannen en geen massa locatie.

    Het formaat van het zwembad was aan de kleine kant
    Prachtig uitzicht, heerlijk eten en 'Ed' de ezel.
    Jacqueline
    nl

    Beoordelingsscore

    9,2
    13 september 2017
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    Sofie
    be

    Beoordelingsscore

    8,3
    24 augustus 2017

    Zalig

    Het zwembad was super klein.
    De kamer was super mooi ingericht met een mooi uitzicht op het gardameer. Het eten 's avonds was lekker en huiselijk. Een mooi speelpleintje voor de kindjes en wat boerderijdieren. Allemaal zeer netjes aangelegd.
    kurt
    nl

    Beoordelingsscore

    9,6
    14 augustus 2017
    Harde bedden erg klein zwembad
    Mooie kamers erg rustig goed restaurant.
    nl

    Beoordelingsscore

    10
    8 augustus 2017
    Een fantastische plek aan het Gardameer. Prachtige kamers met airco. Bijzonder vriendelijk en behulpzaam personeel. Fantastisch ontbijt, goed verzorgd met heerlijk eigengebakken taarten. Zeer gastvrij.
    Frederije
    nl

    Beoordelingsscore

    10
    6 augustus 2017

    Aanrader Gardameer

    Zwembad was klein, maar prima voor een gezin met hele kleine kinderen
    Ruime kamer met een fantastisch uitzicht. Restaurant serveert heerlijk eten. Je bent dicht bij het meer. Totaal geen extreme toeristische drukte ( wij waren er in augustus). Een aanrader
    nl

    Beoordelingsscore

    8,8
    31 juli 2017
    Bedden erg hard.
    Mooi uitzicht, vriendelijke mensen, mooi ingerichte kamer en een vol restaurant met voornamelijk Italianen.
    be

    Beoordelingsscore

    9,2
    30 juli 2017
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    nl

    Beoordelingsscore

    10
    27 juli 2017

    Heerlijk verblijf op een mooie lokatie!

    Schitterende locatie. Geweldig uitzicht
    oregan
    be

    Beoordelingsscore

    8,8
    21 juli 2017

    Een echte aanrader

    Niets
    De ligging
    Katarina_BR
    de

    Beoordelingsscore

    8,3
    16 mei 2018

    Great for family with kids

    -
    Our stay was very nice and our 1.5y son loved all the animals. Breakfast from home made products was perfect. Franko is a very nice host! Restaurant at weekend is full but as a guest you can get a place. Very convinient for parents with kids, as you can have a nice relaxed dinner (with babyphone) while your kids sleep ;)
    Solveiga
    lv

    Beoordelingsscore

    9,6
    7 mei 2018

    We loved the nice and calm atmosphere, countryside feeling

    Owner very helpful, real countryside feeling
    Andrey Teryoshin
    ru

    Beoordelingsscore

    9,2
    10 april 2018
    We missed laundry service, frige, coffee machine and basic dish e.g. caps, plates, spoons
    Very kind people, nice restaraunt while open only Fri-Sun for dinner, perfect location. The territory is also very well designed: there's a kids playground and a small zoo
    Marsic
    es

    Beoordelingsscore

    10
    21 maart 2018

    Nature, nature

    Landscape Amplitude
    Ineta
    ie

    Beoordelingsscore

    10
    16 maart 2018
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    Ineta
    ie

    Beoordelingsscore

    10
    16 maart 2018
    Loved the country feeling! Owner was such a lovely chap! And vine we got for a gift was excellent! :)
    Matan
    il

    Beoordelingsscore

    10
    30 oktober 2017
    Great place with a great location. The farm is exquisite with all sorts of animals and facilities for children. We were off season so we didn't had the opportunity to try the restaurant with home made pasta and pizzas. It opens only in the weakened off season.
    Leonie
    nl

    Beoordelingsscore

    7,5
    5 augustus 2017

    Beautiful view on the lake. Very nice restaurant with the accommodation. Small pool.

    A bigger pool and a small refrigerator would have been nice. It was 39 degrees! The airco was not working well because a window could not close entirely.
    The view on the Lake Garda was beautiful. The restaurant is super! Special place for little children because of the animals. Nice breakfast with home made cake.
    Kirsty
    gb

    Beoordelingsscore

    9,2
    3 augustus 2017
    My room flooded with the shower and the staff where quick to fix it, they were very polite dispite talking little english.
Beoordelingen worden geladen